Nawigacja
UWAGA. Pomagamy CI ZA DARMO - Anglia, Irlandia
| UWAGA. Pomagamy CI ZA DARMO - Anglia, Irlandia | AngelikaUS | 2009-10-02 23:35:50 |
|---|---|---|
| Jezeli sie wybierasz do Anglii lub jestes w Anglii. Zobacz koniecznie www.Pajeczyna.pl - Praca, mieszkania, pokoje, porady, opinie. Wszystko czego potrzebujesz na codzien. ZA DARMO. | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| AngelikaUS | 2009-10-02 23:35:50 | |
Jezeli sie wybierasz do Anglii lub jestes w Anglii. Zobacz koniecznie www.Pajeczyna.pl - Praca, mieszkania, pokoje, porady, opinie. Wszystko czego potrzebujesz na codzien. ZA DARMO. | ||
| BASIA390 | 2010-03-21 16:21:32 | |
HMM...dziwna stronka..ale moze aktualna jeszcze???..jesli tak?...to mam dzisiaj wylewny dzien ktory podpowiada mi zebym wreszcie sobie ulzyla:)..a wiec ...pracuje w Irlandii..w Shannon w supermarkecie,znaczy Dunnes StoresHMM..FAJNA ROBOTA..sprzatanie... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.