Nawigacja
Stopem z Polski do Wielkiej Brytanii
| Stopem z Polski do Wielkiej Brytanii | Majeczka_80 | 2009-12-28 18:28:41 |
|---|---|---|
| Czy ktoÅ› z Was jechaÅ‚ stopem na Wyspy? Jesli tak, proszÄ™ o rady. PostanowiÅ‚am wybraÄĄ siÄ™ w pojedynkÄ™ do Wielkiej Brytanii i sprawdziÄĄ, w ile dni uda mi siÄ™ dojechaÄĄ stopem (oczywiÅ›cie z Francji do Anglii dostanÄ™ siÄ™ tunelem lub promem). Czekam na informacje... | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| Majeczka_80 | 2009-12-28 18:28:41 | |
Czy ktoÅ› z Was jechaÅ‚ stopem na Wyspy? Jesli tak, proszÄ™ o rady. PostanowiÅ‚am wybraÄĄ siÄ™ w pojedynkÄ™ do Wielkiej Brytanii i sprawdziÄĄ, w ile dni uda mi siÄ™ dojechaÄĄ stopem (oczywiÅ›cie z Francji do Anglii... | ||
| jerway | 2009-12-29 00:40:43 | |
wiem ze to nie na temat ale ja jechalem z polski do hiszpani autostopem zajelo to 3 dni, wiec jesli pl-hiszpania i pl-uk jest ta sama odleglosc to spoczko juz wiesz a jesli inna to wez proporcjonalnosc do dlugosci i bedziesz wiedzial :) | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.