Nawigacja
Niezalezny Doradca Finansowy
| Niezalezny Doradca Finansowy | DominikaM | 2011-03-02 16:54:28 |
|---|---|---|
| Z czego bede sie utrzymywac jak zachoruje? Jak zaplace rachunki nie mogac pracowac bo uleglem/am wypadkowi? Jak zabezpieczyc rodzine w razie mojej smierci badz choroby? Jak moi bliscy splaca kredyt w razie mojej smierci? Itd..... Sa to pytanie, ktore kazdy z nas sobie zadaje. W UK istnieje mozliwosc nabycia prywatnych ubezpieczen na roznego rodzaju okolicznosci. Jako Niezalezny Doradca Finansowy jestem w stanie przygotowac indywidualne oferty dla kazdego z was, dopasowane do waszych potrzeb jak i zarowno do waszego budzetu. - Ubezpieczenia na zycie - Ubezpieczenia na zycie i choroby krytyczne - Family Income Benefit - Ubezpieczenia w razie choroby badz wypadku - Ubezpieczenia od utraty pracy - Ubezpieczenia domu oraz majatku - Prywatne medyczne ubezpieczenia - Ubezpieczenia kredytow - Ubezpieczenia miesiecznych platnosci kredytowych - Ubezpieczenia dla firm - Public Liability -Employer Liability -Product Liability Potrzebujesz profesjonalnej i darmowej porady oraz wstepnego wyliczenia kosztow zadzwon lub napisz !!!! 078 450 76 282 dominikam@castleaccounts.com badz dominika.miescicka@googlemail.com | ||
« poprzedni post | następny post »
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| DominikaM | 2011-03-02 16:54:28 | |
Z czego bede sie utrzymywac jak zachoruje? Jak zaplace rachunki nie mogac pracowac bo uleglem/am wypadkowi? Jak zabezpieczyc rodzine w razie mojej smierci badz choroby? Jak moi bliscy splaca kredyt w razie mojej smierci? Itd..... Sa to pytanie, ktore... | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.