Nawigacja
Jak uczycie się języka...
| Jak uczycie się języka... | nefretete23n | 2007-11-10 12:36:46 |
|---|---|---|
| hmmm... chciaÅ‚abym wiedzieÄĄ jakie macie sposoby... ja kupiÅ‚am ksiÄŚzki, chodze do szkoÅ‚y raz w tygodniu... i na internecie buszujÄ™ po stronkach... jako tako mi to idzie... ale powoli... i jest duÅźo rzeczy ktÃłrych nie rozumiem... a wy? | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| nefretete23n | 2007-11-10 12:36:46 | |
hmmm... chciaÅ‚abym wiedzieÄĄ jakie macie sposoby... ja kupiÅ‚am ksiÄŚzki, chodze do szkoÅ‚y raz w tygodniu... i na internecie buszujÄ™ po stronkach... jako tako mi to idzie... ale powoli... i jest duÅźo rzeczy ktÃłrych nie rozumiem...... | ||
| AjQosmio | 2007-11-13 19:35:16 | |
http://betteratmosphere.w.interia.pl/index.html | ||
| sarmakand | 2008-02-21 23:47:47 | |
pilnie siÄ™ uczÄ™ w gimnazjum ;P, angielski aktualnie znam b. dobrze dogadalbym sie bez problemu (3 gimnazjum), znam tez niemiecki ale troche gorzej ;/ musze sie poduczyc - ale ciocia nauczycielka wiec moge bezplatnie.
na francuski tez chce sie... | ||
| adaskoyo | 2008-02-22 16:39:15 | |
Witam. Mam wilkÄŚ proÅ›bÄ™ o pomoc. PiszÄ™ PRACÄÄ LICENCJACKÄ„ na
temat "Migracja mÅ‚odych PolakÃłw do Irlandii PÃłÅ‚nocnej" i do pracy
niezbÄ™dna jest mi ankieta do wypeÅ‚nienia przez ludzi, ktÃłrzy byli... | ||
| nauczyciel | 2010-09-08 12:38:56 | |
kazdy ma swoj sposob.... ja polecam nauke z ebookow sciagnietych np. z eprofess.pl | ||
| Natalia12345 | 2011-10-14 15:56:34 | |
www.dobrazuza.pl/kursy
Ja korzystam z tych kursów i są super, to jest jakiś nowy sposób nauki, nie wiem na czym to dokładnie polega, ale na pewno działa no i są tanie.. | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.