Nawigacja
czy slowo "racist" jest obelga?
| czy slowo "racist" jest obelga? | xynephes66 | 2009-03-14 18:50:51 |
|---|---|---|
| Witam, wczoraj po pijaku wyslalem do swojego szefa smsa poniewaz nie odbieral telefonu, a chcialem wziazc wolne, i napisalem mu " do yourself good u fucking racist "...:-) po czym poszedlem spozniony i nie za bardzo trzezwy do roboty. Zostalem za to zawieszony, kazano mi opuscic miejsce i czekac na telefon w zwiazku ze spotkaniem dyscyplinarnym. Poniewaz nie mialem wczesnioej zadnej nagany ani upomnienia, zwracam sie z zapytaniem czy moge zostac od razu za to wywalony i czy slowo " racist " moze w ogole zostac odebrane jako obelga? Czy nie moge zatem wyrazac otwarcie swoich opinii?? | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| xynephes66 | 2009-03-14 18:50:51 | |
Witam, wczoraj po pijaku wyslalem do swojego szefa smsa poniewaz nie odbieral telefonu, a chcialem wziazc wolne, i napisalem mu " do yourself good u fucking racist "...:-) po czym poszedlem spozniony i nie za bardzo trzezwy do roboty.
Zostalem za... | ||
| Bart-ek | 2009-03-24 10:49:51 | |
powiem tak, gdybym to ja dostal takiego sms-a, a pozniej jeszcze zobaczylbym cie w stanie nietrzezwym, nie wazne ile czasu bys pracowal, i czy miales wczesniej jakiekolwiek przewinienia - zwolnil bym cie dyscyplinarnie, a w najleprzym przypadku kazalbym ci... | ||
| Do_not_hesitate | 2011-12-06 17:25:13 | |
Zdiwilabym sie jak by cie nie wywalil. Takie zachowanie jest poprostu beznadziejne, ale zycze ci zebys pracy nie stracil...bo to trudne czasy | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.