Nawigacja
czy Polacy chetnie podrozuja promem????
| czy Polacy chetnie podrozuja promem???? | bierka | 2010-02-17 14:38:54 |
|---|---|---|
| tak sie zastanawiam czy Polacy chetnie podrozuja promem.Niby mamy coraz wiecej tanich promow, ale wydaje mi sie ze wciaz nie jestesmy przekonani do tego srodka transportu. czy myslicei ze wzmorzone kontrole na lotniskach to zmienia??? | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| bierka | 2010-02-17 14:38:54 | |
tak sie zastanawiam czy Polacy chetnie podrozuja promem.Niby mamy coraz wiecej tanich promow, ale wydaje mi sie ze wciaz nie jestesmy przekonani do tego srodka transportu. czy myslicei ze wzmorzone kontrole na lotniskach to zmienia??? | ||
| Do_not_hesitate | 2011-11-10 14:40:26 | |
Mysle, ze prom to swietne rozwiazanie, choc szczerze mowiac trzeba miec troche czasu, aby wybrac ten srodek lokomocji. Wiadomo powszechnie, ze malo kto moze pozwolic sobie na przedluzanie podrozy niezaleznie od pochodzenia ;) | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.