ANGLIA.INTERIA.PL zobacz również: ANGLIA.INTERIA.PL USA.INTERIA.PL INTERIA.PL - Portal internetowy

środa, 16 maja 2012

Nawigacja

Forum   >  

Nauka (24) 

Czy na terenie UK znajdujÄŚ siÄ™ polskie szkoÅ‚y podstawowe???
wątki: nowy wątek | wszystkie | « poprzedni | następny »
  Czy na terenie UK znajdujÄŚ siÄ™ polskie szkoÅ‚y podstawowe???Dudi2008-12-01 16:54:39
CzeÅ›ÄĄ interesuje mnie czy w Anglii znajdujÄŚ siÄ™ jakieÅ› polskie szkoÅ‚y podstawowe do ktÃłrych mÃłgÅ‚bym zapisaÄĄ dziecko. Bardzo bym prosiÅ‚ o jakÄŚÅ› listÄ™ lub teÅź stronÄ™ internetowÄŚ gdzie mÃłgÅ‚bym otrzymaÄĄ informacje na ten temat.

Pozdrawiam
« poprzedni post |  następny post »
sposób wyświetlania: prosty  |  rozszerzony
Tytuł postuAutorData
Dudi2008-12-01 16:54:39
CzeÅ›ÄĄ interesuje mnie czy w Anglii znajdujÄŚ siÄ™ jakieÅ› polskie szkoÅ‚y podstawowe do ktÃłrych mÃłgÅ‚bym zapisaÄĄ dziecko. Bardzo bym prosiÅ‚ o jakÄŚÅ› listÄ™ lub teÅź stronÄ™ internetowÄŚ gdzie...
cubana2009-01-16 21:31:09
witam:) na terenie caÅ‚ej Anglii sÄŚ tzw Polskie SzkoÅ‚y Sobotnie - podstawÃłwka, gimnazjum, liceum, czasem zdarza siÄ™ teÅź grupa przedszkolna. zajÄ™cia odbywajÄŚ siÄ™ tylko w soboty i jest to zdecydowanie okrojony program...
Bart-ek2009-08-27 01:55:45
ja zgadzam sie z moim przedmowca, osobiscie proponowalbym zapisac dziecko do angielskiej szkoly, nigdzie nie nauczy sie jezyka w takim tepie jak w normalnej szkole, i nawet nie zauwazy kiedy nie bedzie zwracal uwagi na to ze to wcale nie polska szkola

Stopka