Nawigacja
Czy na terenie UK znajdujÄŚ siÄ™ polskie szkoÅ‚y podstawowe???
| Czy na terenie UK znajdujÄŚ siÄ™ polskie szkoÅ‚y podstawowe??? | Dudi | 2008-12-01 16:54:39 |
|---|---|---|
| CzeÅ›ÄĄ interesuje mnie czy w Anglii znajdujÄŚ siÄ™ jakieÅ› polskie szkoÅ‚y podstawowe do ktÃłrych mÃłgÅ‚bym zapisaÄĄ dziecko. Bardzo bym prosiÅ‚ o jakÄŚÅ› listÄ™ lub teÅź stronÄ™ internetowÄŚ gdzie mÃłgÅ‚bym otrzymaÄĄ informacje na ten temat. Pozdrawiam | ||
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| Dudi | 2008-12-01 16:54:39 | |
CzeÅ›ÄĄ interesuje mnie czy w Anglii znajdujÄŚ siÄ™ jakieÅ› polskie szkoÅ‚y podstawowe do ktÃłrych mÃłgÅ‚bym zapisaÄĄ dziecko. Bardzo bym prosiÅ‚ o jakÄŚÅ› listÄ™ lub teÅź stronÄ™ internetowÄŚ gdzie... | ||
| cubana | 2009-01-16 21:31:09 | |
witam:)
na terenie caÅ‚ej Anglii sÄŚ tzw Polskie SzkoÅ‚y Sobotnie - podstawÃłwka, gimnazjum, liceum, czasem zdarza siÄ™ teÅź grupa przedszkolna. zajÄ™cia odbywajÄŚ siÄ™ tylko w soboty i jest to zdecydowanie okrojony program... | ||
| Bart-ek | 2009-08-27 01:55:45 | |
ja zgadzam sie z moim przedmowca, osobiscie proponowalbym zapisac dziecko do angielskiej szkoly, nigdzie nie nauczy sie jezyka w takim tepie jak w normalnej szkole, i nawet nie zauwazy kiedy nie bedzie zwracal uwagi na to ze to wcale nie polska szkola | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.