Nawigacja
co własnie czytacie?
| Tytuł postu | Autor | Data |
|---|---|---|
| kamikadze | 2007-10-25 15:20:19 | |
wiem, Åźe jak ktoÅ› pracuje to ma maÅ‚o czasu, ale moÅźe znajdujecie czas na takÄŚ rozrywkÄ™? Ja wÅ‚aÅ›nie przeczytaÅ‚am Sekret a wczeÅ›niej KÅ‚amstwa Locke'a Lamory. | ||
| dorka | 2007-11-07 17:37:21 | |
Ja wlasnie skonczylam " The Moving finger" Agatha Christie... polecam, oraz "clear skin" - Val-a McDermid-a.... dobra ksiazka do poduszki i podszkolenia jezyka...oczywiscie wersja angielska | ||
| kamikadze | 2007-11-21 16:10:23 | |
a czytaliście The Sekret? Jest teraz tez po polsku i chyba sobie jeszcze raz poczytam :) | ||
| tadl | 2008-01-09 09:04:16 | |
Polecam b. dobrÄŚ ksiÄŚÅźkÄ™ Ziemkiewicza, Michnikowszczyzna. Zapis choroby. Dla laikÃłw, albo osÃłb wchodzÄŚcych w tÄŚ tematykÄ™ jest najlepsza. Szybko siÄ™ czyta.
Poza tym Antoni Libera, Madame. REWELACJA. 1 dzień i... | ||
| bkaska | 2008-01-26 22:28:52 | |
Gabriela, gozdziki i cynamon-Jorge Amado.Najlepsza powiesc o milosci. Latwiej dostac kopie w UK po angielsku, w Polsce moze tylko w antykwariatach. | ||
| Aga22 | 2008-02-05 17:44:05 | |
Polecam Time Traveller's Wife Audrey Niffengger. Lekkie latwe i przyjemne a do tego oryginalne! | ||
Wyszukiwarka serwisowa
Ciekawe miejscawięcej

Kornwalia - Eden Project (rewelacja!)Ogrody Eden Project są artystyczną wizją raju. Można tu znaleźć rośliny z całego świata oraz poczuć klimat każdego kontynentu.- Bonfire Night, czyli co wydarzyło się 406 lat temu w Londynie
- TENERYFA TO RAJ I MOJA UKOCHANA...
- The Best of Polish Awards

Dodaj miejsce
Doceniasz niecodzienny klimat? Znasz fajne miejsca?
Chcesz pokazać je innym?
Imprezywięcej
PRZYSYŁAJCIE DO NAS ZDJĘCIA
Stopka
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu. Copyright © 1999-2012 INTERIA.PL, wszystkie prawa zastrzeżone.